Η περιπέτεια πέρασε, και επέστρεψε στην αποστολή!

Η περιπέτεια πέρασε, και επέστρεψε στην αποστολή!

Ο Μιγκέλ Μπεντόγια επανέρχεται σε αποστολή του Απόλλωνα Λεμεσού, ύστερα από την περιπέτεια που πέρασε. Η λοιμώδης μονοπυρήνωση που τον ταλαιπώρησε από τις αρχές Απριλίου, τον άφησε, και πλέον ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

Η ασθένεια του φιλιού είναι ένα κλινικό σύνδρομο που προκαλείται από τον ιό Epstein-Barr (EBV), και μεταδίδεται με το σάλιο, μέσω μολυσμένων αντικειμένων όπως ποτηριών, μαχαιροπίρουνων ή οδοντοβουρτσών. Ευτυχώς όλα ανήκουν στο παρελθόν, και ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο «οπλοστάσιο» του Σωφρόνη.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Το «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ και ο ρόλος Αθήνας – Λευκωσίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, απευθύνει πρόσκληση προς την Αθήνα και τη Λευκωσία, καλώντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδας Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να συμμετάσχουν στο πρώτο λεγόμενο «Συμβούλιο Ειρήνης», το οποίο προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί στην Ουάσιγκτον στις 19 Φεβρουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE