Μειώθηκαν οι ολικές πωλήσεις και τα αποθέματα πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο

Μειώθηκαν οι ολικές πωλήσεις και τα αποθέματα πετρελαιοειδών τον Οκτώβριο

Οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά τον μήνα Οκτώβριο σημείωσαν πτώση 2,9% σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, ανακοίνωσε σήμερα η Στατιστική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, μείωση σημειώθηκε στις προμήθειες πετρελαίου σε πλοία και σε αεροπλάνα, καθώς και στις πωλήσεις βαρέος μαζούτ, βενζίνης και πετρελαίου κίνησης.

Αντίθετα, άνοδος παρατηρήθηκε στις πωλήσεις καθαρού και ακάθαρτου πετρελαίου, υγραερίου, ελαφρού μαζούτ και ασφάλτου.

Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα μειώθηκαν κατά 11,7% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2017, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 3,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE