Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και το τρίποντο (γράφημα ενδεκάδας)

Με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και το τρίποντο (γράφημα ενδεκάδας)

Λογικά θα μπει δυνατά για να «πατήσει» τον Εθνικό ο Απόλλωνας στον σημερινό αγώνα στο Τσίρειο. Αυτό συνηθίζουν να κάνουν οι κυανόλευκοι σε παιχνίδια απέναντι σε ομάδα της κάτω ζώνης.

Λείπουν ο τραυματίας Μάγκλιτσα και ο τιμωρημένος Άλαν.

Για τον κορυφή της επίθεσης, πιθανότερο σενάριο είναι να ξεκινήσει τον Ζελάγια, αλλά δεν αποκλείεται να επιλέξει τον Σκέμπρι.

Τον «σεληνιασμένο» Γιάκολις, λογικά θα τον τοποθετήσει στο δεξί φτερό. Για την αριστερή πτέρυγα, αν δεν είναι ο Σκέμπρι, υποψήφιοι είναι οι Παπουλής και Σαρδινέρο.

Στον άξονα, δεν αποκλείεται να… ξεκουράσει τον πολύ βαρυφορτωμένο Σακέτι. Ξεκινώντας την τριάδα Άλεφ, Άλεξ Ντα Σίλβα και Μαρτίνες.

Στην άμυνα δεξιά θα είναι ο Ζοάο Πέδρο, αριστερά μάλλον Βασιλείου και όχι Ζάντερ. Στο κέντρο αν σπάσει το δίδυμο Ρομπέρζ, Γιούστε για να μπει ο Πιτσιάν, μάλλον τον Ισπανό θα αφήσει έξω. Ο Γάλλος Ρομπέρζ είναι ηγετική φυσιογνωμία, όταν είναι διαθέσιμος, δύσκολα θα μένει έξω. Στο τέρμα θα είναι ο Βάλε.

Εκτιμούμε ότι θα πάνε κάτι παραπάνω από 2,5 χιλιάδες υποστηρικτές των κυανολεύκων σήμερα το βράδυ στη δυτική κερκίδα του Τσιρείου. Στα παιχνίδια που θα γίνονται Σαββατοκύριακο εντός έδρας και με πιο δυνατούς αντιπάλους, αναμένεται να μαζεύονται περισσότεροι, τώρα που ουσιαστικά έσβησαν τα ευρωπαικά φώτα. Θυμίζουμε ότι έχουν να δώσουν ακόμα ένα παιχνίδι στο ΓΣΠ με την Έβερτον στις 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Αννίτα μετά από συνάντηση ΔΗΣΥ-ΠτΔ: «Τώρα είναι η ώρα για συλλογική δράση» - «Να αναλύσουμε σωστά τα πολιτικά δεδομένα» - Δείτε βίντεο

Έτοιμος δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός να στηρίξει κάθε θετική προσπάθεια για την ενίσχυση των θέσεων της πλευράς μας στο Κυπριακό, μετά από συνάντηση της ηγεσίας του κόμματος με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE