ΞΥΛΑΦΑΓΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: «Τρομερή» εικόνα από τις πλημμύρες που έπληξαν οκτώ σπίτια στη περιοχή Αμμοχώστου

ΞΥΛΑΦΑΓΟΥ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: «Τρομερή» εικόνα από τις πλημμύρες που έπληξαν οκτώ σπίτια στη περιοχή Αμμοχώστου

Σε οκτώ κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική το Σάββατο 25/11 σε δύο περιοχές της Αμμοχώστου, λόγω πλημμυρών από την έντονη βροχόπτωση. 

 

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 25/11, ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου και ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Ξυλοφάγου μετά τις 18:09 το απόγευμα, ανταποκρίθηκαν συνολικά σε 8 περιπτώσεις για άντληση νερού λόγω βροχοπτώσεων σε περιοχές των χωριών Φρέναρος και Ξυλοφάγου.   

Οι αντλήσεις αφορούσαν πλημμυρισμένα υποστατικά και υπόγειους χώρους.    

Το ThemaOnline, εξασφάλισε από αναγνώστη φωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται η κατάσταση που επικρατούσε στην περιοχή Ξυλοφάγου από τις πλημμύρες.

Η στάθμη του νερού, όπως θα δείτε πιο κάτω στη φωτογραφία, ήταν αρκετά υψηλή, τόση που κατάφερνε να «σκεπάσει» κατά το ήμισυ τα οχήματα που βρίσκονταν εκείνη τη στιμγή στον δρόμο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Επιτροπή Οικονομικών: Προς συζήτηση την Δευτέρα οι προτάσεις νόμου για τις εκποιήσεις

Ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών τίθενται τη Δευτέρα για συζήτηση τα δύο κυβερνητικά νομοσχέδια που αφορούν την αναβάθμιση του υφιστάμενου μηχανισμού επιβεβαίωσης χρέους του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου, με την προσθήκη δυνατότητας αναδιάρθρωσης του χρέους, καθώς και προσθήκη μηχανισμού συμμόρφωσης με τις αποφάσεις αυτού.