Στους δρόμους για νέα εκστρατεία η Αστυνομία Κύπρου από την Δευτέρα 27/11

Στους δρόμους για νέα εκστρατεία η Αστυνομία Κύπρου από την  Δευτέρα 27/11

Νέα εκστρατεία ελέγχου ανακοίνωσε την Δευτέρα 27/11 η Αστυνομία Κύπρου. 

 

Στο πλαίσιο των συνεχών προσπαθειών που καταβάλλει η Αστυνομία για μείωση και πρόληψη των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων και για εμπέδωση της οδικής συνείδησης, διεξάγεται από την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, 2017, παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου ορίου ταχύτητας.  

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, ότι η υπερβολική ταχύτητα συγκαταλέγεται στις κύριες αιτίες πρόκλησης σοβαρών και θανατηφόρων οδικών τροχαίων συγκρούσεων, γι’ αυτό και η Αστυνομία επικεντρώνει τις προσπάθειές της προς αυτή την κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.