Πρώην παίκτης των Κυπριακών γηπέδων… πιο θρήσκος από ποτέ!

Πρώην παίκτης των Κυπριακών γηπέδων… πιο θρήσκος από ποτέ!

Ο Παναιτωλικός πήρε σημαντική νίκη με 3-1 επί της ΑΕΛ, με τον Φάρλεϊ Ρόσα να είναι αυτός που χάρη στο τέρμα που πέτυχε στις καθυστερήσεις «σφράγισε» την νίκη για την ομάδα του Αγρινίου.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός σκόραρε με ωραία ατομική προσπάθεια στο 92′ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, πανηγυρίζοντας το γκολ που πέτυχε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, κάτω από την φανέλα του είχε σημειωμένο το μήνυμα «Ανήκω στον Ιησού», σε μία ακόμα απόδειξη του γεγονότος πως είναι ιδιαίτερα θρήσκο άτομο.

sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE