Δεν συγχωρεί o Γάλλος…

Δεν συγχωρεί o Γάλλος…

Ο Φλοριάν Τολεμές έδειξε να μην συγχωρεί λάθη στις αντίπαλες άμυνες κι αυτό έπραξε κι απέναντι στην Πάφο.

Ο Γάλλος επιθετικός της ομάδας της Λάρνακας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Έρολντ Γκουλόν στο 58ο λεπτό και κατάφερε να νικήσει τον Κόπριβετς, βάζοντας την ομάδα του σε θέση οδηγού.

Το πρώτο «βιολί» των «κιτρινοπρασίνων» στον φετινό μαραθώνιο με το γκολ που σημείωσε έφτασε συνολικά στα 12τέρματα, και κρατάει την ΑΕΚ από το χέρι οδηγώντας την από νίκη σε νίκη.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η επίθεση στις Βάσεις ανέδειξε ότι η ασφάλεια της Κύπρου συνδέεται με την συνολική ασφάλεια της ΕΕ

Η πρόσφατη επίθεση με drone στις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που όμως ανέδειξε με τον πιο σαφή τρόπο, πόσο άμεσα συνδέεται η ασφάλεια της Κύπρου με την συνολική ασφάλεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τόνισε ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE