Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Τόσο κατά την διάρκεια του ματς (στο 61ο λεπτό) όταν η Άλκη έκανε το 2-0, μια μερίδα των «ερυθρόλευκων» οπαδών άρχισε να φωνάζει συνθήματα κατά των ποδοσφαιριστών, με οπαδό της Νέας Σαλαμίνας από την αγανάκτηση του να προσπαθεί να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά το πέρας του παιχνιδιού η ένταση συνεχίστηκε με τους οπαδούς της Νέας Σαλαμίνας να συγκεντρώνονται εκτός σταδίου και να αποδοκιμάζουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο των «ερυθρολεύκων».
Ομολογουμένως η νέα ήττα της Νέας Σαλαμίνας σκόρπισε την έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση καθώς με το τέλος του πρώτου γύρου βρίσκει την ομάδα της Αμμοχώστου καθηλωμένη στην 13η θέση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις