Λαμπάδα στον Σοάρες…

Λαμπάδα στον Σοάρες…

Ο Γουίλιαμ Σοάρες στο τέλος της αναμέτρησης στο Μακάρειο στάδιο ήταν ο μεγάλος λυτρωτής και πρωταγωνιστής της Ομόνοιας, αφού με τα γκολ του χάρισε τη νίκη στους «πράσινους».

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός του «τριφυλλιού» έκανε σεφτέ με την φανέλα της Ομόνοιας πετυχαίνοντας τα πρώτα του δύο τέρματα, τα οποία στο τέλος της βραδιάς  εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν εξαιρετικά καθοριστικά.

Πάντως ο Πάμπος Χριστοδούλου και ο κόσμος της Ομόνοιας θα πρέπει να ανάψουν λαμπάδα στον σέντερ μπακ, καθώς αν δεν λειτουργούσε σε ρόλο φορ στις δύο φάσεις που σκόραρε ίσως τώρα να μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα κόντρα στην προσφυγική ομάδα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.