«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η τύχη»

«Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η τύχη»

Δείτε τι δήλωσε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα, ο σκόρερ των δύο γκολ της Ομόνοιας, Γουίλιαμ Σοάρες.

“Δουλέψαμε πολύ σκληρά τις τελευταίες μέρες, για να καταφέρουμε σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η τύχη την οποία είχαμε σήμερα μαζί μας σε αντίθεση με προηγούμενα παιχνίδια, όπου παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και δεν κερδίζαμε.

Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να πάμε ακόμη πιο ψηλά. Το πιο σημαντικό σήμερα, είναι οι τρεις βαθμοί που πήραμε και βλέπουμε πλέον το επόμενο παιχνίδι”.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE