Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στη Σπάρτη

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς στη Σπάρτη

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 26/11 στην εθνική οδό Σπάρτης-Γυθείου, στο ύψος της διασταύρωσης Δαφνίου.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δυο επιβατικά αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τρεις άνδρες και να τραυματιστεί σοβαρά ένα ακόμη άτομο, το οποίο διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

Για τον απεγκλωβισμό των νεκρών και των τραυματιών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Νεκρή Ζώνη: Αναμονή για επίσκεψη Λακρουά στην Κύπρο – Βλέπει Χριστοδουλίδη για UNFICYP και αυξανόμενη ένταση

Συνάντηση με ιδιαίτερη σημασία θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα δεχθεί τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ για τις ειρηνευτικές επιχειρήσεις, Ζαν-Πιερ Λακρουά, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE