ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: « O Αναστασιάδης θα εκλεγεί εύκολα για μια δεύτερη θητεία»

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ: « O Αναστασιάδης θα εκλεγεί εύκολα για μια δεύτερη θητεία»

Το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua, διατυπώνει τη θέση ότι ο νυν Πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Αναστασιάδης «θα εκλεγεί εύκολα για μια δεύτερη θητεία»

 Βάση γι΄ αυτή τη διατύπωση από πλευράς του εν λόγω πρακτορείου, είναι η Δημοσκόπηση του ΡΙΚ.

 «Η έρευνα έδειξε ότι ο Αναστασιάδης είναι επικεφαλής σε μια ευρεία μάζα στον α΄ γύρο, σε βάρος των κύριων αντιπάλων του και ότι θα κερδίσει εύκολα στον β΄ γύρο», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

 Ακολούθως, ο συντάκτης του σχετικού δημοσιεύματος, αναφέρεται αναλυτικά στα στοιχεία της Δημοσκόπησης της κρατικής τηλεόρασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE