Αυτός γύρισε το ρολόϊ…

Αυτός γύρισε το ρολόϊ…

Πάνε περίπου έξι χρόνια από τότε (ήταν Φεβράρης του 2012) που σκόραρε ο Ντόσσα Τζούνιορ στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, δίδοντας πελώρια νίκη στην… μετέπειτα πρωταθλήτρια ΑΕΛ. 

Ήταν στην αποστολή του χθεσινού ντέρμπι με την Κυρία, πήγε να συγχαρεί μετά τη λήξη τους συμπαίχτες του για το ότι δεν έχασαν. 

Ο King Kong έχει να λέει, ότι αυτός… γύρισε το ρολόι της ιστορίας, που ήθελε τη Λεμεσιανή ομάδα σπάνια να παίρνει αποτέλεσμα, όταν έπαιζε με την Ανόρθωση στην έδρα της. 

Οι ΑΕΛίστες περιμένουν ότι θα τον δουν -επιτέλους- να ξεκινήσει να κλοτσά μπάλα σε επίσημα ματς. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE