«Τέζαρε» τη Λίβερπουλ και λύτρωσε την Τσέλσι!

«Τέζαρε» τη Λίβερπουλ και λύτρωσε την Τσέλσι!

Γουίλιαν και… τέζα η Λίβερπουλ!

Η ομάδα του Κλοπ προηγήθηκε με γκολ του Σαλάχ και έδειχνε να κρατάει στα χέρια της μια σπουδαία νίκη αλλά ο Γουίλιαν είχε άλλη άποψη.

Με φοβερή λόμπα (σσ. κάτι σαν σέντρα σουτ) στο 86ο λεπτό, δεν επέτρεψε στην Λίβερπουλ να πανηγυρίσει και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Με πολλές αλλαγές παρέταξε την Λίβερπουλ ο Κλοπ βάζοντας τους Στάριτζ, Τσάμπερλεϊν και Σαλάχ στην τριάδα της επίθεσης και επιλέγοντας να αφήσει τους Μανέ, Φιρμίνο στον πάγκο. Από την άλλη μεριά η Τσέλσι παρατάχθηκε με το κλασσικό 3-5-1-1, με τους Γουίλιαν, Φάμπρεγκας και Νταβίντ Λουίζ να μένουν στον πάγκο.

Μετά από ένα ημίχρονο με καλές στιγμές για τις δύο ομάδες και μια ελαφριά ανωτερότητα των φιλοξενούμενων, η Λίβερπουλ μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και έψαξε το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα. Και το βρήκε με τον συνήθη ύποπτο.

Μετά από ωραία κυκλοφορία της μπάλας και πάσα του Τσάμπερλεϊν, ο Σαλάχ πήρε ωραία την μπάλα μπροστά του και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κουρτουά για το 1-0 στο 65ο λεπτό.

Το γκολ αυτό έδειξε να ξυπνάει την Τσέλσι, οι παίκτες της οποίας βγήκαν μπροστά και έψαξαν το γκολ. Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι έδειχναν να αντέχουν αλλά την πάτησαν στο 86ο λεπτό.

Τρία λεπτά μετά την είσοδό του, λοιπόν, στο ματς, ο Γουίλιαν έγινε κάτοχος της μπάλας έξω και δεξιά από την περιοχή και έκανε μια λόμπα, κάτι που έμοιαζε ανάμεσα σε σέντρα και σουτ, νικώντας τον Μινιολέ για το τελικό 1-1.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή, 24/11

Γουέστ Χαμ-Λέστερ 1-1
(45′ Κουγιατέ-8′ Ολμπράιτον)

Σάββατο, 25/11 (17:00)

Κρίσταλ Πάλας-Στόουκ Σίτι 2-1
(56′ Λόφτους Τσικ, 90’+2′ Σακό/53′ Σακίρι)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Μπράιτον 1-0
(66′ Γιανγκ)

Νιούκαστλ-Γουότφορντ 0-3
(19′ Χιουζ, 45’+1′ Γιεντλίν, 62′ Γκρέι)

Σουόνσι-Μπόρνμουθ 0-0

Τότεναμ-Γουέστ Μπρομ 1-1

(74′ Κέιν/4′ Σαλομόν Ροντόν)

Λίβερπουλ-Τσέλσι 1-1
(65’ Σαλάχ / 86’ Γουίλιαν)

Κυριακή, 26/11

Σαουθάμπτον-Έβερτον (15:30)
Μπέρνλι-Άρσεναλ (16:00)
Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (14η)

Τρίτη, 28/11

Μπράιτον-Κρίσταλ Πάλας (21:45)
Λέστερ-Τότεναμ (21:45)
Γουότφορντ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)
Γουέστ Μπρομ-Νιούκαστλ (22:00)

Τετάρτη, 29/11

Μπόρνμουθ-Μπέρνλι (21:45)
Άρσεναλ-Χάντερσφιλντ (21:45)
Τσέλσι-Σουόνσι (21:45)
Έβερτον-Γουέστ Χαμ (22:00)
Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον (22:00)
Στόουκ-Λίβερπουλ (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE