«Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς»

«Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς»

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα της Cytavision μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ανόρθωση (1-1) στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, το οποίο προσπαθήσαμε να το κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τα παιχνίδια όμως έρχονται και φεύγουν τόσο γρήγορα και δεν μπορούμε να στεκόμαστε σε αυτά.

Προχωράμε παρακάτω, ήταν ένα ντέρμπι όπου όλα τα αποτελέσματα ήταν πιθανά και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τα υπόλοιπα.

Έγινε μία μεγάλη προσπάθεια από όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς στον Α΄ γύρο, αλλά δεν υπάρχει παράπονο από κανένα.

Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια με στόχο τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, για να είμαστε μέσα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE