Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο, άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Λήξη συναγερμού στο Λονδίνο, άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πανικός επικράτησε για αρκετή ώρα στο κεντρικό Λονδίνο, έπειτα από συναγερμό που σήμαναν αναφορές για πυροβολισμούς. Πάντως, έπειτα από έρευνες της Μητροπολιτικής Αστυνομίας, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε στην περιοχή και οι σταθμοί του μετρό που είχαν εκκενωθεί άνοιξαν και πάλι.

Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι οι δυνάμεις της που αναπτύχθηκαν στο Όξφορντ Σέρκους για να αντιμετωπίσουν ένα «περιστατικό» παύουν να βρίσκονται σε ετοιμότητα, κηρύσσοντας ουσιαστικά λήξη συναγερμού. Οι δύο σταθμοί του μετρό του Λονδίνου στην Όξφορντ Στριτ άνοιξαν εκ νέου μετά το περιστατικό στο Όξφορντ Σέρκους, το οποίο αρχικά η αστυνομία γνωστοποίησε ότι διαχειρίζεται ως «πιθανόν σχετιζόμενο με τρομοκρατία», έγινε γνωστό από την αρχή διαχείρισης των μεταφορών της βρετανικής πρωτεύουσας. «Οι σταθμοί της Όξφορντ Στριτ και της Μποντ Στριτ άνοιξαν και οι δύο εκ νέου και όλοι οι συρμοί κάνουν στάσεις κανονικά» τόνισε η βρετανική αρχή μεταφορών σε έναν από τους λογαριασμούς της στο Twitter. Η αστυνομία επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί ή ότι υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Έρχιουρμαν στον Γκουτέρες με σχέδιο τεσσάρων σημείων – Τι αλλάζει στο Κυπριακό

Σε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τις τρέχουσες περιφερειακές εξελίξεις και ιδίως το Κυπριακό προέβησαν ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τούφαν Έρχιουρμαν και ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες, στη συνάντησή τους στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του κ. Έρχιουρμαν. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε θετικό κλίμα, προστίθεται στην ανακοίνωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE