ΛΕΜΕΣΟΣ: Λείπουν από τα σπίτια τους εδώ και 10 μέρες ανήλικες αδερφές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Λείπουν από τα σπίτια τους εδώ και 10 μέρες ανήλικες αδερφές – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εδώ και 10 ημέρες λείπουν από τα σπίτια τους, με τους οικείους τους να χάνουν κάθε ελπίδα και να αποτείνονται στην Αστυνομία.

Ο λόγος για δυο ανήλικες αδερφές από την Βουλγαρία οι οποίες ελλείπουν από τις 14/11/2017, από το χώρο διαμονής τους στη Λεμεσό: 1. Pamela Anatolieva Plamenova, 17 ετών 2. Renia Natolieva Plamenova 14 ετών, από τη Βουλγαρία. Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών, όπως επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού (αριθμός τηλεφώνου 25-805057) ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.