ΠΑΦΟΣ: Φυλάκιση πέντε χρόνων στο βιαστή της ανήλικης κόρης της συμβίας του

ΠΑΦΟΣ: Φυλάκιση πέντε χρόνων στο βιαστή της ανήλικης κόρης της συμβίας του

Ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων, επέβαλε το Κακουργιοδικείο Πάφου, την Παρασκευή 24/11, στον 46χρονο Βρετανό ιδιοκτήτη ραδιοφωνικού σταθμού, αφού τον έκρινε ένοχο σε υπόθεση βιασμού της εντεκάχρονης κόρης της συμβίας του, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του Ant1 .

Σε κεκλεισμένων των θυρών διαδικασία του Κακουργιοδικείου Πάφου, ο Βρετανός μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κρίθηκε ένοχος για υπόθεσής βιασμού της ανήλικης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε χρόνων. Οι αποτρόπαιες πράξεις του 46χρονου φαίνεται να έγιναν τον Αύγουστο του 2015 τέσσερις φορές στον σταθμό που διατηρεί. Το κοριτσάκι λύτρωσε εργαζόμενη του ραδιοφωνικού σταθμού, που υποψιάστηκε τι συμβαίνει και ενημέρωσε τους αρμοδίους, ενώ λίγο αργότερα προχώρησε και η μητέρα του κοριτσιού σε καταγγελία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Πάνε πίσω στο κελί οι τρεις για τον φόνο του Δημοσθένους - Γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι οι δύο

Σε συνέχεια της υπόθεσης του φόνου εκ προμελετης του Σταύρου Δημοσθενους, 49 ετων από την Λεμεσό, παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακου Δικαστήριου Λεμεσού ο 31χρόνος (επανασυνελλήφθει χθες) όπου εναντίον του εκδόθηκε διαταγμα προσωποκρατησης για 8 ημέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE