Κύπρια επώνυμη κάνει ακόμα ένα τατουάζ! Τον άντρα και τον γιο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κύπρια επώνυμη κάνει ακόμα ένα τατουάζ! Τον άντρα και τον γιο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Τα τατουάζ είναι πάθος και όσοι κάνουν δεν μένουν ποτέ στο ένα...

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε στον tattoo artist της προκειμένου να αποκτήσει ακόμα ένα τατουάζ.
Το καινούριο της τατουάζ είναι αφιερωμένο στους άντρες της ζωής της.
Η τραγουδίστρια γενικά έχει μεγάλη αδυναμία στα τατουάζ και έχει κάνει αρκετά στο κορμί της όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε τατουάζ που έχει κάνει στο σώμα της, έχει και μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη σημασία για εκείνη.
 Ότι έχει επιλέξει αντιπροσωπεύει και κάτι το διαφορετικό και το γνωρίζει μόνο η ίδια. Αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει ένα τατουάζ αφιερωμένο στον γιο της και στον άντρα της, θέλοντας να τους δείξει πόσο τεράστια αδυναμία τους έχει.
Η τραγουδίστρια πήγε σε tattoo studio και ανέβασε την φωτογραφία που μπορείτε να δείτε και λίγο πιο κάτω από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. «Νέο τατουάζ» έγραψε η Μαριάντα στην σχετική λεζάντα κάτω από την φωτογραφία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Χρίστου Ιακώβου: Χωρίς προοπτική η πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη – Η Άγκυρα παίζει με τον χρόνο

Η άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη, επιβεβαίωσε, σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή και Διευθυντή του Κυπριακού Κέντρου Μελετών, Χρίστο Ιακώβου, τη στασιμότητα και την αδιαλλαξία που χαρακτηρίζουν τη στάση της τουρκικής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE