Μετά τον χωρισμό της με τον Κύπριο προπονητή ξανά ερωτευμένη η όμορφη ηθοποιός - Το νέο ζευγάρι της Showbiz κρατά μακριά από τα ΜΜΕ τη σχέση του

Μετά τον χωρισμό της με τον Κύπριο προπονητή ξανά ερωτευμένη η όμορφη ηθοποιός - Το νέο ζευγάρι της Showbiz κρατά μακριά από τα ΜΜΕ τη σχέση του

Η Βάσω Γουλιελμάκη μετά το διαζύγιό της με τον Σωκράτη Αλαφούζο προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η κόρη της μεγαλώνει και δεν θέλει να μαθαίνει από τα περιοδικά για τις σχέσεις της μητέρας της. Η ηθοποιός χώρισε με τον Κύπριο προπονητή Νικόδημο Παπαβασιλείου χωρίς να το πάρει είδηση κανείς (μάλιστα ο συμπατριώτης μας τεχνικός έχει παντρευτεί πρόσφατα την εκλεκτή της καρδιάς του) και πλέον είναι ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Χρήστο Γιάνναρη. Image result for ΓΟΥΛΙΕΛΜΑΚΗ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Οι δυο τους γνωρίστηκαν πέρυσι στην θεατρική παράσταση «Άμλετ Β’» που έπαιζαν και ερωτεύτηκαν σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας realnews. Κανείς από τις δύο δεν θέλει να πάρει αυτή η σχέση δημοσιότητα και κάνουν εξόδους μακριά από κοσμικά στέκια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE