ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και βροχόπτωση προσεχώς!

Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και βροχόπτωση προσεχώς!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Το απόγευµα της Πέμπτης 23/11 ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά στα δυτικά και νοτιοδυτικά µέτριοι 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Το βράδυ, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη, ελαφρά κυρίως, βροχή στα βόρεια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 11 στα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός. Την Παρασκευή 24/11, αρχικά, ο καιρός στις περισσότερες περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς 3 και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό, τα βόρεια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά. Το Σάββατο 25/11 ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασµένος, αρχικά µε ψηλές νεφώσεις, ενώ αργότερα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση στο εσωτερικό. Την Κυριακή 26/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Τη ?ευτέρα 27/11 θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις, που κυρίως το απόγευµα, αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές και πιθανό καταιγίδα. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top