McDonald’s™: Yπερήφανος χορηγός του McDonald’s™ Kids Race 1km

McDonald’s™: Yπερήφανος χορηγός του McDonald’s™ Kids Race 1km

εγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 19 Νοεμβρίου, ο 1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος στη Λάρνακα. Η McDonald’s™ πιστή στη δέσμευσή της για κοινωνική προσφορά ήταν ο χορηγός και ονοματοδότης του αγώνα ενός χιλιομέτρου, McDonald’s™ Kids Race 1km. Η διαδρομή για το McDonald’s™ Kids Race ήταν ένας κύκλος με αφετηρία και τερματισμό τις Φοινικούδες, με ένα πέρασμα από τον παράλληλο της Λεωφόρου Αθηνών. Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι μαζεύτηκαν από νωρίς και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί με τους γονείς τους. Συγκίνηση προκάλεσε η συμμετοχή παιδιών ευπαθών ομάδων τα οποία χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολουθούσε όταν έφτασαν στον τερματισμό. Στον αγώνα αυτό το βασικό μήνυμα ήταν ότι όλοι είναι νικητές. Τα παιδιά είναι το μέλλον γι’ αυτό και η McDonald’s™ φροντίζει τόσο για τη ψυχαγωγία τους όσο και για τη σωματική τους υγεία. Η άθληση είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να ενσωματωθεί στον τρόπο ζωής όλων μας. Αυτό είναι το μήνυμα που η εταιρεία McDonald’s™ επιχειρεί μέσω των ενεργειών της και την επιχορήγηση του McDonald’s™ Kids Race 1km να μεταφέρει σε γονείς και παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE