ΕΛΑΜ: «Η μόνη ατόφια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι του Χρίστου Χρίστου»

ΕΛΑΜ: «Η μόνη ατόφια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι του Χρίστου Χρίστου»

Η μοναδική γνήσια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι αυτή του Χρίστου Χρίστου, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το εκλογικό του επιτελείο.

Σε ανακοίνωση του το επιτελείο Χρίστου αναφέρει: "Πόλεμος ανακοινώσεων επικρατεί τα τελευταία 24ωρα σε σχέση με την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. ΟΛΟΙ οι κοινοβουλευτικοί υποψήφιοι αποδεδειγμένα υποστηρίζουν την Ομοσπονδία, μηδενός εξαιρουμένου, όσο και αν προσπαθούν σήμερα να το αποκρύψουν για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς. Ξεκάθαρα, μοναδική ατόφια αντιομοσπονδιακή υποψηφιότητα είναι αυτή του Προέδρου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστου Χρίστου".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE