Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα κοριτσάκια του Λώρη Λοϊζίδη και της Στυλιάνας Μαραγκού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δείτε για πρώτη φορά τα δίδυμα κοριτσάκια του Λώρη Λοϊζίδη και της Στυλιάνας Μαραγκού - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τα πρόσωπα των κοριτσιών τους μοιράστηκε στα social media το λαμπερό ζευγάρι της κυπριακής showbiz για πρώτη φορά, με αφορμή την παγκόσμια μέρα προωρότητας.

Η Στυλιάνα Μαραγκού στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μας δείχνει τα κοριτσάκια της πώς είναι σήμερα που μεγάλωσαν, αλλά μας τα δείχνει και στις θερμοκοιτίδες, όταν γεννήθηκαν. Οι φωτογραφίες αγγίζουν την ψυχή κάθε ανθρώπου, αφού όταν τα παιδάκια όταν γεννηθούν πρόωρα μένουν στην εντατική του Μακάρειου νοσοκομείου, κάτι πολύ δύσκολο για κάθε γονιό. Σχετικό άρθρο: Αποκλειστικό: Σπάνια οικογενειακή έξοδος του Λώρη Λοϊζίδη! Με ποιους συναντήθηκε για brunch; – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Όπως έγραψε η σύντροφος του Λώρη Λοϊζιδη: "Παγκόσμια ημέρα προωρότητας. Δύναμη και πίστη σε όλους τους γονείς πρόωρων μωρών που παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή. Οι μικρές μας ηρωίδες τα κατάφεραν, τα δικά μας μωρά θαύματα".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE