Πετροπόλεμος και τραυματισμός επτά αστυνομικών στα επεισόδια έξω από το ΓΣΠ - "Έσπασαν" και τρία αυτοκίνητα

Πετροπόλεμος και τραυματισμός επτά αστυνομικών στα επεισόδια έξω από το ΓΣΠ - "Έσπασαν" και τρία αυτοκίνητα

Σκηνές χάους επικράτησαν στην ανατολική πλευρά έξω από το ΓΣΠ μετά το τέλος του παιχνιδιού. Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταφέρθηκαν ακόμη και στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με τα όσα ήδη αναφέραμε από τις 21:35 την Παρασκευή ο δρόμος ήταν γεμάτος με μεγάλες πέτρες που ρίφθηκαν από οπαδούς που επιδόθηκαν σε πράξεις βίας μετά το ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ. Όπως μας ανάφερε η Αστυνομία το περιστατικό έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων με την Αστυνομία να προσπαθεί να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα τόσο των οπαδών όσο και των διερχόμενων οδηγών. Αξίζει όμως να σημειωθεί επεισόδια εξελίχθηκαν και μέσα στο γήπεδο τόσο στην ανάπαυλα όσο και στο τέλος του παιχνιδιού. Ως αποτέλεσμα του πετροπόλεμου που εξελίχθηκε έξω από το ΓΣΠ επτά (7) αστυνομικοί τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και έτυχαν των πρώτων βοηθειών. Επίσης υπάρχουν ζημιές σε 3 αυτοκίνητα της Αστυνομίας από τον πετροβολισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE