Πετροπόλεμος και τραυματισμός επτά αστυνομικών στα επεισόδια έξω από το ΓΣΠ - "Έσπασαν" και τρία αυτοκίνητα

Πετροπόλεμος και τραυματισμός επτά αστυνομικών στα επεισόδια έξω από το ΓΣΠ - "Έσπασαν" και τρία αυτοκίνητα

Σκηνές χάους επικράτησαν στην ανατολική πλευρά έξω από το ΓΣΠ μετά το τέλος του παιχνιδιού. Τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μεταφέρθηκαν ακόμη και στον αυτοκινητόδρομο.

Σύμφωνα με τα όσα ήδη αναφέραμε από τις 21:35 την Παρασκευή ο δρόμος ήταν γεμάτος με μεγάλες πέτρες που ρίφθηκαν από οπαδούς που επιδόθηκαν σε πράξεις βίας μετά το ντέρμπι Ομόνοιας – ΑΠΟΕΛ. Όπως μας ανάφερε η Αστυνομία το περιστατικό έγινε μετά το τέλος του παιχνιδιού μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων με την Αστυνομία να προσπαθεί να αποσοβήσει τον κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα τόσο των οπαδών όσο και των διερχόμενων οδηγών. Αξίζει όμως να σημειωθεί επεισόδια εξελίχθηκαν και μέσα στο γήπεδο τόσο στην ανάπαυλα όσο και στο τέλος του παιχνιδιού. Ως αποτέλεσμα του πετροπόλεμου που εξελίχθηκε έξω από το ΓΣΠ επτά (7) αστυνομικοί τραυματίστηκαν ευτυχώς ελαφρά και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και έτυχαν των πρώτων βοηθειών. Επίσης υπάρχουν ζημιές σε 3 αυτοκίνητα της Αστυνομίας από τον πετροβολισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Νέα ισορροπία ισχύος στην κεντροδεξιά- Η Αννίτα Δημητρίου και ο γρίφος των προεδρικών εκλογών

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη μακριά, όμως οι πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και όσα ακολούθησαν στη νέα Βουλή, έχουν ήδη αρχίσει να διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης ημέρας. Και αν υπάρχει ένα βασικό πολιτικό συμπέρασμα από τις τελευταίες εβδομάδες, αυτό δεν αφορά μόνο τους συσχετισμούς δυνάμεων εντός του Κοινοβουλίου. Αφορά κυρίως τη διαμόρφωση μιας νέας ισορροπίας στον ευρύτερο χώρο της κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE