Δεκάδες νεκροί σε επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην ανατολική Συρία

Δεκάδες νεκροί σε επίθεση του Ισλαμικού Κράτους στην ανατολική Συρία

Τουλάχιστον 26 άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 30 τραυματίστηκαν σε επίθεση που εξαπέλυσε το Ισλαμικό Κράτος στην ανατολική Συρία, κοντά στην πόλη Ντέιρ αλ Ζορ, όπως ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η μη κυβερνητική οργάνωση που παρακολουθεί τις εξελίξεις στα συριακά μέτωπα από την αρχή της κρίσης.

Σύμφωνα με το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο SANA, ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σε μια περιοχή όπου έχουν συγκεντρωθεί οικογένειες εκτοπισμένων αμάχων. Μεταξύ των θυμάτων είναι και τουλάχιστον 12 παιδιά. Η επίθεση σημειώθηκε κοντά στην περιοχή αλ Τζάφρα, στα νότια του Ντέιρ αλ Ζορ, η οποία ελέγχεται από τις δυνάμεις του συριακού καθεστώτος, μετά την εκδίωξη των τζιχαντιστών που χάνουν συνεχώς εδάφη στη Συρία. Από ΚΥΠΕ *Φωτογραφία αρχείου  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE