ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονη έβρισκε «κορόιδα» και τους αποσπούσε χρήματα - Αρκετές χιλιάδες ευρώ το ποσό που μάζεψε

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονη έβρισκε «κορόιδα» και τους αποσπούσε χρήματα - Αρκετές χιλιάδες ευρώ το ποσό που μάζεψε

Στη σύλληψη 38χρονης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, προχώρησε την Πέμπτη 16/11 η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία η 38χρονη φέρεται σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, μεταξύ των ετών 2016 και 2017, υποδυόμενη υπάλληλο εταιρείας, να κατάφερε να αποσπάσει με ψευδείς παραστάσεις, από διάφορα πρόσωπα, το συνολικό ποσό των €86,000 περίπου. Η 38χρονη οδηγήθηκε την Πέμπτη 16/11 ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα οκταήμερης κράτησης. Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Η δύσκολη εξίσωση του Νίκου Χριστοδουλίδη: To ΔΗΚΟ, ο ανθεκτικός ΔΗΣΥ και το στοίχημα του 2028

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα πολιτικό δεδομένο, που δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει: οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στις προεδρικές εκλογές του 2023, δεν υπάρχουν σήμερα, με την ίδια μορφή.

BEST OF TOTHEMAONLINE