ΛΕΜΕΣΟΣ: «Αγαπώ τα μωρά μου» - Οι ισχυρισμοί της 38χρονης Ελληνοκύπριας μάνας που φέρεται να μαχαίρωσε το 8χρονο παιδί της

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Αγαπώ τα μωρά μου» - Οι ισχυρισμοί της 38χρονης Ελληνοκύπριας μάνας που φέρεται να μαχαίρωσε το 8χρονο παιδί της

Η υπόθεση έγινε γνωστή την Πέμπτη 16/11, όταν η 38χρονη μητέρα θα οδηγείτο στο Δικαστήριο, αφού προηγουμένως είχε  συνελήφθη την Τετάρτη 17/11, κατόπιν έκδοσης σχετικού εντάλματος.

Η Ελληνοκύπρια μητέρα, ανακρινόμενη σχετικά με την υπόθεση, όπου φέρεται να έχει τραυματίσει με μαχαίρι το 8χρονο παιδί της, αρνήθηκε ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αφού όπως υποστήριξε δεν θέλει να κάνει κακό στο παιδί της, λέγοντας πως «εγώ αγαπώ τα μωρά μου». Διαβάστε επίσης: ΛΕΜΕΣΟΣ: 38χρονη μάνα μαχαίρωσε το 8χρονο παιδί της Τους ισχυρισμούς της μητέρας του 8χρονου παιδιού, δημοσιεύει σε σχετικό άρθρο η εφημερίδα "Πολίτης" την Παρασκευή 17/11. Να σημειωθεί επίσης ότι, ερωτηθείς η λειτουργός Α' των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας, Ειρήνη Παπαθεοδούλου, αν γνώριζε την κατάσταση της οικογένειας, απάντησε ότι ναι μεν η οικογένεια βρισκόταν υπό την επίβλεψη των υπηρεσιών, ωστόσο δεν υπήρχε οποιαδήποτε προηγούμενη αναφορά για βίαιη συμπεριφορά της μητέρας. Διαβάστε επίσης: ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ 8ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ: «Μου πέταξε το μαχαίρι για να το πλύνω, την ώρα που έπλενα τα πιάτα» ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Έθεσε το θέμα των Βάσεων στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο ο ΠτΔ - Εξήγησε στους ηγέτες τι γίνεται στην Κύπρο

Τη θέση πως η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά στην επίτευξη προόδου στο Κυπριακό καθώς διαθέτει τα εργαλεία να καταδείξει τα οφέλη της λύσης στην Τουρκία, εξέφρασε, την Πέμπτη, ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά το γεύμα εργασίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο οποίο συμμετείχε, για τελευταία φορά πριν τη λήξη της θητείας του ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Εξάλλου, σε παρέμβασή του αργότερα στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και σε συζήτηση που πρέπει να ανοίξει μετά το τέλος του πολέμου για το καθεστώς των Βρτανικών Βάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE