ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΜΑΖΩΤΟΥ: «Το θύμα γνώριζε πολεμικές τέχνες και ξυλοκόπησε τον Βάσο» - Υπονοούμενα συγγενών σε βάρος του δράστη

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ ΜΑΖΩΤΟΥ: «Το θύμα γνώριζε πολεμικές τέχνες και ξυλοκόπησε τον Βάσο» - Υπονοούμενα συγγενών σε βάρος του δράστη

Η μαρτυρία που θέλει τον δράστη να διεκδικούσε την κοπέλα του θύματος και γι΄ αυτό να επήλθε η ρήξη στις σχέσεις τους, είναι το νέο στοιχείο που έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση της απόπειρας φόνου στον Μαζωτό (16/10/2016).

Όπως ήδη έγινε γνωστό στην δικάσιμο της Τρίτης (14/11), αυτό που στην ουσία οδήγησε τον φερόμενο δράστη Νάσο Δημητρίου στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον του 26χρονου χωριανού του Μιχάλη Βασιλείου, ήταν μια κοπέλα. Ο πρώτος ξάδερφος του θύματος που κατέθεσε την Τρίτη (14/11) ως μάρτυρας, είπε ότι ο δράστης διεκδικούσε την κοπέλα του θύματος της επίθεσης. Υποστήριξε, επίσης, πως ο δράστης εξύβρισε τον Μιχάλη Βασιλείου σε δημόσια συνάντησή τους σε καφενείο του χωριού. Ο συνήγορος του Δημητρίου, Σάββας Μάτσας, αμφισβήτησε επανειλημμένα τον μάρτυρα. Μεταξύ άλλων ανέφερε, μάλιστα, ότι ο Βασιλείου είχε ξηλώσει παιχνίδι μπιλιάρδου του Νάσου Δημητρίου. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι ο Βασιλείου ήξερε πολεμικές τέχνες και ξυλοκόπησε τον Δημητρίου. Από την δικάσιμο της Τρίτης (14/11) ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λάρνακας δεν έλειψε η ένταση, καθώς στο περιθώριο της ακροαματικής διαδικασίας συγγενείς του θύματος της επίθεσης άφησαν υπονοούμενα εναντίον του δράστη. Ανταπάντησαν οικεία πρόσωπα του Δημητρίου με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα πνεύματα. Ο Μιχάλης Βασιλείου φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας μετά την επίθεση που είχε δεχθεί και δεν παρευρέθηκε στη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE