ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σύλληψη δυο προσώπων - Έτρεχαν με 196 χιλιόμετρα

Σύλληψη δυο προσώπων - Έτρεχαν με 196 χιλιόμετρα

Δύο πρόσωπα ηλικίας 21 και 52 ετών συνέλαβε για αυτόφωρο αδίκημα η Αστυνομία, αφού φέρονται να οδηγούσαν χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας με υπερβολική ταχύτητα.
 

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ, στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λάρνακας παρά την Κόσιη, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων (ΟΠΟΔ) του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 21χρονος με ταχύτητα 196 χιλιόμετρα την ώρα αντί 100.
 
Ο νεαρός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και στη συνέχεια αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.  
 
Λίγο αργότερα επίσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας παρά την περιοχή Λυμπιών, τα μέλη του ΟΠΟΔ Αρχηγείου έκαναν σήμα σε οδηγό οχήματος να σταματήσει για έλεγχο, αφού οδηγούσε με ταχύτητα 185 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 100.
 
Ωστόσο ο οδηγός του οχήματος παρέλειψε να σταματήσει, "οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα, ενώ έσβησε και τα φώτα πορείας του", αναφέρει η Αστυνομία.

Τελικά έγινε κατορθωτή η ανακοπή του οχήματος και από έρευνες διαπιστώθηκε ότι οδηγός ήταν 52χρονος, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.
 
Ο άνδρας αφού κατηγορήθηκε γραπτώς στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top