LIKE ONLINE

Γυναίκα χρησιμοποίησε στα μαλλιά της κόλλα αντί για λακ και κατέληξε στο…νοσοκομείο

Γυναίκα χρησιμοποίησε στα μαλλιά της κόλλα αντί για λακ και κατέληξε στο…νοσοκομείο

Γυναίκα από την Λουιζιάνα των ΗΠΑ αναγκάστηκε να…μεταβεί στο νοσοκομείο, αφού χρησιμοποίησε  μια πανίσχυρη κόλλα στα μαλλιά της.

Η γυναίκα είχε προηγουμένως δημοσιεύσει στο Instagram ένα βίντεο, όπου ανέφερε ότι δεν μπορούσε να κουνήσει καθόλου το μαλλί της εδώ και ένα μήνα, αφότου χρησιμοποίησε την κόλλα «Gorilla Glue» όταν ξέμεινε από λακ.

«Έχω λουστεί 15 φορές, δε γίνεται τίποτα», έλεγε στο βίντεο πανικόβλητη.

Σύμφωνα με την εταιρεία παραγωγής της, η συγκεκριμένη κόλλα είναι 100% αδιάβροχη και μπορεί να αφαιρεθεί μόνο με ασετόν ή προπανόλη, ενώ η χρήση της συνίσταται για την επιδιόρθωση πλακοστρώσεων και ξύλινων πατωμάτων.

Όταν η εταιρεία αντιλήφθηκε το πρόβλημα της γυναίκας, της προσέφερε συμβουλές αντιμετώπισης μέσω του Twitter:

«Γεια σου, λυπόμαστε που μαθαίνουμε για την εμπειρία σου! Δεν συστήνουμε τη χρήση των προϊόντων μας στα μαλλιά καθώς τα αποτελέσματά τους είναι μόνιμα. Μπορείς να προσπαθήσεις να μουλιάσεις την πάσχουσα περιοχή με χλιαρό νερό και σαπούνι και να κάνεις εντριβές με οινόπνευμα», της είπαν.

Το Σάββατο, η γυναίκα αποφάσισε να επισκεφθεί το νοσοκομείο για να λάβει περαιτέρω βοήθεια, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες από την διαδικασία αφαίρεσης της κόλλας από τα μαλλιά της:

«Θα τραβήξει πολύ η διαδικασία», σχολίασε η γυναίκα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με μια φιάλη  φυσιολογικού ορού, δίπλα από πολλά μαντηλάκια με ασετόν.

ΠΗΓΗ: CNN 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top