ΚΥΠΡΟΣ

Tα παράπονα απο την διαιτησία και τα κέρδη του ντέρμπι

Tα παράπονα απο την διαιτησία και τα κέρδη του ντέρμπι

Μπορεί να έχασε την ευκαιρία το ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά στην διοίκηση επικρατεί ικανοποίηση για την εμφάνιση αλλα και παράλληλα υπάρχει και απογοήτευση για την στάση της διαιτησίας.

Όπως ανέφερε η Αγγέλα Κυριάκου στα αποδυτήρια του ΓΣΠ  η μπάλα στον Σερινταν πηγε από παίκτη του ΑΠΟΕΛ κάτι που ασφαλώς ο τηλεοπτικός φακός την διαψεύδει αφού η μπάλα φαίνεται πως πήγε καθαρά από παίκτη του Απόλλωνα. Σφοδρά παράπονα το ΑΠΟΕΛ έχει και από την διαιτησία του Βασίλη Δημητρίου.

Oι γαλαζοκιτρινοι κρατούν και την θετική παρουσία όμως ειδικά του Αρτυματά ο οποίος έδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι παίκτης που μπορεί να υπολογίζει ο Φινκ ακόμα και σαν βασικό. Έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει και στην θέση αμυντικού χαφ αλλα και στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Παράλληλα και η παρουσία του Γκομες αλλα και του Ντε Βινσέντι αφήνουν στους γαλαζοκίτρινους την αίσθηση πως πλέον όλη η ομάδα ανεβαίνει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Παράλληλα η επιστροφή των Κακά Αμορίν και Τζιμπούρ ασφαλώς και δυναμώνει την ομάδα των γαλαζοκιτρίνων για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top