ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

H A.Athanasiou Group πρωταγωνιστής και στον πολιτισμό

H A.Athanasiou Group πρωταγωνιστής και στον πολιτισμό

O Όμιλος A.Athanasiou πρωταγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα γεγονότα. Για την εταιρία μας η αξία της ιστορίας και του πολιτισμού για κάθε λαό είναι ανεκτίμητη. Στόχος και επιθυμία μας είναι να τα διαφυλάττουμε και να τα εκτιμούμε σαν πολύτιμο θησαυρό που απαιτεί συνεχή προσοχή και ενδιαφέρον

Την εβδομάδα μεταξύ 8 και 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο μια μοναδική παράσταση κινεζικών πολεμικών τεχνών σε καλλιτεχνική έκδοση από τους φημισμένους μοναχούς «Σαολίν».

Οι μοναχοί Σαολίν εδώ και αιώνες περιβάλλονται με μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, δέους και θαυμασμού. Η ιστορία τους, οι διδασκαλίες τους, η εκπαίδευσή τους και οι εντυπωσιακές επιδόσεις τους στον τομέα των πολεμικών τεχνών αποτέλεσαν και αποτελούν πηγή έμπνευσης για πλήθος ανθρώπων σε όλο τον κόσμο

Η A.Athanasiou Group είναι χορηγός της παράστασης που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο και για πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να την παρακολουθήσει από κοντά το κυπριακό κοινό.

 

Η παράσταση γίνεται υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και θα πραγματοποιηθεί σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.  

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top