ΑΝΑΤΗΕΜΑΤΙΣΜΟΙ

Ρε μπας τζιαί ψεκάζουν μας;

Ρε μπας τζιαί ψεκάζουν μας;

Είμαι πολύ δύσπιστος για σενάρια συνωμοσιολογίας, παραταύτα εξετάζοντας τα πιο κάτω, θα σας πω και το συμπέρασμά μου.

Οδηγούμε σαν ηλίθιοι. Για να πάω σπίτι μου κάθε μέρα ή στη δουλειά μου, νομίζω ότι διασχίζω ναρκοπέδιο.

Ξυπνήσαμε ένα πρωί καλό καιρό όπως τον Μάρτη τώρα, το 2013, και μας ανακοίνωσαν ότι καταστραφήκαμε. Ήταν Σάββατο πρωί θυμάμαι. Την επομένη, ημέρα Κυριακή, πήγαμε στα καρναβάλια ως είχαμε καθήκον ως γνήσιοι Κύπριοι να πράξουμε.

Δόθηκε πρόταση στη Βουλή να αποκοπούν από εκείνους που είχαν λεφτά και καταθέσεις, οι τόκοι για 2 χρόνια, και οι βουλευτάδες μας φόρεσαν τις φουστανέλες και είπαν ένα βροντερό «όχι», γιατί όπως μας εξήγησαν η Ευρώπη θα γονάτιζε μπροστά στο μέγεθος της Κύπρου.

ΤΕΛΙΚΑ σε 2 εβδομάδες οι ίδιοι φουστανελάδες κατέβασαν τις φουστανέλες και ψήφισαν την καταστροφή της οικονομίας και οδήγησαν στην φτώχια και στην πείνα δεκάδες χιλιάδες κόσμο.

Σε κάποια άλλη Δημοκρατία ή καλύτερα σε κάποιο άλλο πολίτευμα όχι δημοκρατικό ίσως, είτε θα διέπρατταν αυτοχειρία όπως παραδείγματος χάριν Σαμουράι στην Ιαπωνία, είτε ο κόσμος θα τους κρέμαζε ανάποδα από καμπόσα δεντρά και θα περνούσε και θα τους έφτυνε. Παραταύτα εμείς μέχρι σήμερα τους ανεχόμαστε να βγάζει ο ένας του άλλου φωτογραφίες των βρακιών τους στη Βουλή.

Το συμπεράσμά μου τελικά μετά που εξέτασα μερικές από τις περιπτώσεις που συμβαίνουν στο τόπο μας, είναι ότι έχω πειστεί ότι πράγματι ψεκάζουν μας βλακεία. 

«Το πρόβλημα με τον κόσμο είναι ότι οι έξυπνοι άνθρωποι είναι γεμάτοι αμφιβολίες, ενώ οι ηλίθιοι είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση». (Charles Bukowski)

Ευχαριστώ.

ΑΝΑTHEMAΤΙΣΜΟΙ

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top