ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις εγκαταστάσεις σουηδικού ροκ συγκροτήματος στη Λεμεσό, ο Υπουργός Μεταφορών

Στις εγκαταστάσεις σουηδικού ροκ συγκροτήματος στη Λεμεσό, ο Υπουργός Μεταφορών

Εμπιστοσύνη από όλο και περισσότερες εταιρείες και οργανισμούς, διεθνούς εμβέλειας, προς τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, διαπιστώνει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος, με αφορμή σημερινή επίσκεψη του στις εγκαταστάσεις του σουηδικού ροκ συγκροτήματος Sabaton, στη Λεμεσό.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών, ο κ. Καρούσος επισκέφθηκε τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις του σουηδικού συγκροτήματος, από όπου γίνεται ηλεκτρονικό εμπόριο, μαζί με τον Αναπληρωτή Διευθυντή των Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Παύλο Παυλίδη και συνομίλησαν με το ιδρυτικό μέλος, στιχουργό και μπασίστα, Pär Sundström. 
 
Το συγκρότημα Sabaton, προστίθεται, ιδρύθηκε το 1999 στη Σουηδία και είναι γνωστό, ανά το παγκόσμιο, ως power metal συγκρότημα, του οποίου τα τραγούδια αναφέρονται σε  διάφορα ιστορικά γεγονότα και πέραν από τους δίσκους, εκδίδει σχετικό φωτογραφικό υλικό της μπάντας, υπό τη μορφή αναμνηστικών δώρων, διάφορα αντικείμενα όπως φανέλες, ποτήρια, τσάντες, μπρελόκ, καπέλα, πετσέτες, φουλάρια, κ.λπ.

Το συγκρότημα Sabaton, σημειώνει η ανακοίνωση, επέλεξε να μεταφέρει τη βάση του στην Κύπρο, δημιουργώντας, μεταξύ άλλων, τη βάση για το ηλεκτρονικό του εμπόριο και για τον σκοπό αυτό δημιούργησε στη Λεμεσό τις αποθηκευτικές εγκαταστάσεις των προϊόντων που εξάγει στο εξωτερικό. 

Ο κ. Καρούσος ενημερώθηκε από τον  Pär Sundström ότι, έχοντας ως βάση του την Κύπρο, το συγκρότημα εμπιστεύεται και αξιοποιεί τις σύγχρονες υπηρεσίες που παρέχουν τα Κυπριακά Ταχυδρομεία, αποστέλλοντας με αξιοπιστία στους οπαδούς του, σε ετήσια βάση, χιλιάδες αντικείμενα στο εξωτερικό.

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων εξέφρασε την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός ότι πέραν από τις κυπριακές επιχειρήσεις, ολοένα και περισσότεροι οργανισμοί και επιχειρήσεις διεθνούς εμβέλειας, όπως το συγκρότημα Sabaton, εμπιστεύονται τα Κυπριακά Ταχυδρομεία. 
 
 «Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τα Κυπριακά Ταχυδρομεία για να ανταποκριθούν άμεσα στις ανάγκες και προκλήσεις που επέφερε η νέα μορφή της αγοράς και η οποία αφορά στο διαδικτυακό εμπόριο», είπε ο κ.Καρούσος.
 
Ανέφερε δε ότι με το μέλος του συγκροτήματος, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την εμπειρία που είχε το συγκρότημα Sabaton με τα Κυπριακά Ταχυδρομεία και ότι άκουσε με προσοχή τις εισηγήσεις του «για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την υπηρεσία μας και να εξυπηρετήσουμε καλύτερα το ηλεκτρονικό εμπόριο».
 
Από την πλευρά του ο Pär Sundström είπε ότι το συγκρότημα, για περισσότερα από δυο χρόνια, αποστέλλει υλικό από την Κύπρο και πως είναι περήφανος για την ομάδα που έχει στο νησί
 
« Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ακόμη και μέσα στην περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού καταφέραμε να αποστείλουμε περισσότερα αναμνηστικά προϊόντα της Sabaton σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια», είπε και πρόσθεσε πως αυτό επιτεύχθηκε καθώς τα άτομα της ομάδας δούλευαν παράλληλα και από το γραφείο και από την αποθήκη.  
 
«Χαίρομαι για το γεγονός ότι οι τοπικές αρχές εκτιμούν την παρουσία μας στο νησί και μας τιμά ιδιαιτέρως η επίσκεψή σας, προκειμένου να μιλήσουμε για το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε περαιτέρω την υπηρεσία μας», ανέφερε ο κ. Sundström.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top