ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αβέρωφ: Μήνυμα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συνεχίσει το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα στο Κυπριακό

Αβέρωφ: Μήνυμα στον Πρόεδρο Αναστασιάδη να συνεχίσει το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα στο Κυπριακό

Μήνυμα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και την Κυβέρνηση «να συνεχίσουν να παράγουν έργο και να παίρνουν αποφάσεις για το καλό της κοινωνίας» αλλά και να συνεχίσουν «το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα στο Κυπριακό» για να σπάσει το αδιέξοδο, έστειλε  ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

 


Κληθείς, κατά την  επίσκεψη του μαζί με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου και τον Δήμαρχο Στροβόλου Ανδρέα Παπαχαραλάμπους στο σημείο διεξαγωγής Rapid Test στη διασταύρωση Σταυρού και Ιωσήφ Χατζηιωσήφ στο Στρόβολο, να σχολιάσει επικρίσεις της αντιπολίτευσης για τους χειρισμούς στο Κυπριακό, ο κ. Νεοφύτου έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση το μήνυμα «να συνεχίσουν να παράγουν έργο, να παίρνουν αποφάσεις για το καλό της κοινωνίας, όπως χθες για ορεινά θέρετρα, για τις ορεινές περιοχές με 400 εκ. ευρώ, στον τομέα της υγείας την σωστή διαχείριση της πανδημίας».


 
«Το ίδιο σοβαρά και υπεύθυνα στο Κυπριακό, να σπάσουμε το αδιέξοδο, και να γνωρίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Κυβέρνηση για οποιοδήποτε θέμα κάποιοι δεν έχουν άλλη δουλειά στο να μηδενίζουν και να κάνουν κριτική», πρόσθεσε.
 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι «αν με την βοήθεια του Θεού και των δικών μας ενεργειών σπάσει το αδιέξοδο στο Κυπριακό στο τέλος Απριλίου μην νομίζετε ότι θα σιγήσει η αντιπολίτευση» και πρόσθεσε ότι θα αρχίσουν να λένε ότι πάμε να προδώσουμε τον τόπο», ενώ αν έχει αδιέξοδο, όπως είπε, «οι ίδιοι που είναι έτοιμοι να μας φορτώσουν ότι πάμε να προδώσουμε τον τόπο θα μας ζητούν ευθύνες ότι παρέμεινε το αδιέξοδο και δεν τους ακούσαμε με τις προειδοποιήσεις».
 
«Έχει και μια λαϊκή ρήση, εν τζαι βρίσκεται η ίσσια μας εμάς τους Κυπραίους», κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top