ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης»

Η CiC Mercedes-Benz συμμετείχε στην «Ώρα της Γης»

Με αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, η CiC Mercedes-Benz στήριξε έμπρακτα την «Ώρα της Γης», την μεγαλύτερη παγκόσμια συμμετοχική εκστρατεία ευαισθητοποίησης σχετικά με την κατανάλωση ενέργειας και τις επιπτώσεις της στο περιβάλλον.

Το Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021, στις 20:30 (ώρα Κύπρου), η CiC Mercedes-Benz ένωσε τη φωνή της με τη συλλογική φωνή εκατομμυρίων ευαισθητοποιημένων πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων και μνημείων, ανά τον κόσμο, σβήνοντας τα φώτα στους εκθεσιακούς χώρους της σε όλη την Κύπρο, για μία ώρα.

Σε μία συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας υπέρ της προστασίας της φύσης, η CiC Mercedes-Benz έστειλε το δικό της ηχηρό μήνυμα για επιτακτική ανάγκη να κάνουμε μία νέα αρχή και να στραφούμε, ατομικά και συλλογικά, σε πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.

H Mercedes-Benz επεκτείνει ακόμη περισσότερο τη συμβολή της στον αγώνα υπέρ της προστασίας του πλανήτη μας και δεσμεύεται ότι μέχρι το 2022, τα εργοστάσια της σε όλο τον κόσμο θα καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια που προέρχεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές. Τη δημοσιοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, συνόδευσε ένα υπέροχο βίντεο με εντυπωσιακές εικόνες κι ένα ισχυρό μήνυμα.

Δείτε το βίντεο εδώ: https://cutt.ly/nx2fZGl

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top