LIKE ONLINE

Έρευνα αποκαλύπτει ποια ζώδια μπορεί να γίνουν δισεκατομμυριούχοι – Ποια κυριαρχούν στη λίστα του Forbes

Έρευνα αποκαλύπτει ποια ζώδια μπορεί να γίνουν δισεκατομμυριούχοι – Ποια κυριαρχούν στη λίστα του Forbes

Το Small Business Blog και ο ιστότοπος χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Cashfloat έκαναν μια έρευνα με δείγμα τους 300 κορυφαίους δισεκατομμυριούχους στην «Λίστα των Πλουσίων» του Forbes.

Μελετήθηκαν οι ημερομηνίες γέννησης των 300 δισεκατομμυριούχων προκειμένου οι ερευνητές να προσδιορίσουν ποια ζώδια κυριαρχούν στην κατάταξη των ατόμων με εννιαψήφια περιουσία, σύμφωνα με το therichest.com.

Οι άνθρωποι που είναι εξοικειωμένοι με την αστρολογία και τον ζωδιακό κύκλο γνωρίζουν ότι υπάρχουν δώδεκα ζώδια, καθένα από τα οποία σχετίζεται με ένα στοιχείο: τον αέρα, το νερό, τη γη και τη φωτιά.

Το Thenightsky.com εξηγεί τη σχέση μεταξύ των ζωδίων και των αντίστοιχων στοιχείων της φύσης τους ως εξής:

«Στην αστρολογία, τα στοιχεία – τα ζώδια του Αέρα, του Νερού, της Γης και της Φωτιάς – χρησιμεύουν ως θεμελιώδεις αρχές που επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά και τις συμπεριφορές που σχετίζονται με τα δώδεκα ζώδια».

«Σε κάθε στοιχείο ανήκουν τρία ζώδια, προσδίδοντας ξεχωριστές ιδιότητες. Για παράδειγμα, τα ζώδια της Γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) είναι γνωστά για την πρακτικότητα και τη σταθερότητά τους. Τα ζώδια του αέρα (Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος) ενσαρκώνουν τη διάνοια και την επικοινωνία. Τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέον, Τοξότης) εκπέμπουν ενέργεια και πάθος. Τέλος, τα ζώδια του Νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς) συνδέονται με το συναίσθημα και τη διαίσθηση».

Αυτά είναι τα τρία ζώδια που είναι πιο πιθανόν η τύχη τους να είναι «γραμμένη στα άστρα» και να γίνουν δισεκατομμυριούχοι, σύμφωνα με την έρευνα:

1. Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Στοιχείο: Αέρας

Σύμβολο: Ζυγαριά

Κυρίαρχος πλανήτης: Αφροδίτη

Από όλους τους σημερινούς δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, το 12% είναι Ζυγοί, σύμφωνα με αυτή την έρευνα.

Στους μυθικά πλούσιους Ζυγούς περιλαμβάνονται ο σχεδιαστής μόδας Ralph Lauren, η κληρονόμος και μεγιστάνας της Walmart, Άλις Γουόλτον, και ο μεγιστάνας της μόδας Αμάνσιο Ορτέγκα, ιδρυτής της Zara.

Στην πραγματικότητα, 32 από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο είναι Ζυγοί, σύμφωνα με την έρευνα της Cashfloat.

Σύμφωνα με τους «Times of India», οι Ζυγοί χαρακτηρίζονται από την κοινωνικότητά τους. Είναι ήπια ευγενικά και γοητευτικά άτομα που ξεκινούν αβίαστα συζητήσεις, γεγονός που τους διευκολύνει να δημιουργούν σχέσεις. Επιπλέον, διαθέτουν αισθητική γοητεία και διατηρούν μια τάξη στη ζωή τους.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που σχετίζονται με τους Ζυγούς και θα μπορούσε να θεωρηθεί ως στοιχείο της οικονομικής τους επιτυχίας είναι η τάση να δέχονται σπάνια το «όχι» ως απάντηση.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι Ζυγοί είναι γνωστοί ως εξαιρετικά πεισματάρηδες, με «μια αποστροφή στο να δέχονται την απόρριψη».

2. Ιχθύς (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Σύμβολο: Ψάρι

Στοιχείο: Νερό

Κυβερνών πλανήτης: Ποσειδώνας

Ερχόμενοι αμέσως μετά τους Ζυγούς, η συλλογικότητα των Ιχθύων αποτελεί το 11% των δισεκατομμυριούχων του κόσμου.

Πλούσιοι Ιχθείς που ξεχωρίζουν είναι ο ιδρυτής της LVMH, Μπερνάρ Αρνό, ο συνιδρυτής της Nike, Φιλ Νάιτ, και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.

Οι Ιχθείς περιγράφονται ως ευφάνταστοι, δημιουργικοί, διαισθητικοί και ενσυναισθητικοί.

Στην πραγματικότητα, αν έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον που περιγράφει τον εαυτό του ως «ενσυναισθητικό», που μπορεί συχνά να «νιώθει» τα πράγματα πριν συμβούν, ή έχει αξιοσημείωτη διορατικότητα στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, όπως το κλείσιμο επιχειρηματικών συμφωνιών, μπορεί κάλλιστα να είναι Ιχθύς.

Οι Ιχθείς είναι γνωστό ότι είναι αρκετά ευέλικτοι και μπορούν να προσαρμόζονται σε διαφορετικές καταστάσεις:

«Πηγαίνουν με τη ροή των πραγμάτων και προσαρμόζονται ανάλογα».

Οι Ιχθείς συνδέονται επίσης με την επιθυμία να κάνουν τον κόσμο καλύτερο και μπορεί να γίνουν γνωστοί για τη φιλανθρωπία τους – όταν φτάσουν στην ιδιότητα του δισεκατομμυριούχου.

Όσον αφορά την καριέρα τους, οι Ιχθείς έχουν κλίση προς τις τέχνες, τα μέσα ενημέρωσης και άλλες δημιουργικές δραστηριότητες.

3. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Σύμβολο: Ταύρος

Στοιχείο: Γη

Κυβερνών πλανήτης: Αφροδίτη

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ταύρος και περίπου το 10% των σημερινών δισεκατομμυριούχων γεννήθηκαν κάτω από αυτό το ζώδιο.

Στους υπερ-πλούσιους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Ταύρου περιλαμβάνονται ο ιδρυτής της Meta, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο εφευρέτης Τζέιμς Ντάισον και ο επιχειρηματίας Ντέιβιντ Κοχ.

Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που παραδοσιακά θεωρείται τρελά πεισματάρης, εργατικός και αξιόπιστος – όλα χρήσιμα χαρακτηριστικά για όσους θέλουν να προοδεύσουν.

Η εφημερίδα «Times of India» δήλωσε για το ζώδιο: «Ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βρουν το μονοπάτι τους. Οι Ταύροι επίσης καταβάλλουν πολλή ενέργεια και αφοσίωση για να ολοκληρώσουν τα πράγματα».

«Φαίνεται να έχουν τεράστια αποθέματα δύναμης και αντοχής … Πριν βγάλουν συμπεράσματα, αξιολογούν κάθε βήμα και εκτιμούν όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα».

«Σπάνια θα καταλήξουν σε μια απόφαση χωρίς να κάνουν πρώτα μια ολοκληρωμένη έρευνα του θέματος. Οι Ταύροι είναι γνωστοί για την ικανότητά τους να είναι λογικοί σε κάθε περίσταση, γι’ αυτό και τους ζητούν συχνά συμβουλές».

Αν το ζώδιό σας δεν μπήκε στη λίστα, μην απελπίζεστε!
Μπορείτε πάντα να δουλέψετε σκληρά για να αναδείξετε το δικό σας ζώδιο με οικονομική δόξα.

Συμπεριλαμβανομένων των τριών κορυφαίων – Ζυγός, Ιχθύς και Ταύρος – η κατάταξη είχε ως εξής:

► Ζυγός: 12%
► Ιχθείς: 11%
► Ταύρος: 10%
► Λέων: 9%
► Κριός: 8%
► Παρθένος: 8%
► Δίδυμοι: 8%
► Υδροχόος: 7,5%
► Καρκίνος: 7,5%
► Τοξότης: 7,5%
► Σκορπιός: 6%
►Αιγόκερως: 5,5%

Πηγή: newmoney.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top