ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΤΩΜΑ– ΑΘΗΕΝΟΥ: Οδεύουμε προς απαντήσεις για την ταυτότητα της γυναίκας και τον τρόπο που δολοφονήθηκε- Ποια τα δεδομένα

ΠΤΩΜΑ– ΑΘΗΕΝΟΥ: Οδεύουμε προς  απαντήσεις για την ταυτότητα της γυναίκας και τον τρόπο που δολοφονήθηκε- Ποια τα δεδομένα

Η Δευτέρα 29/3 κρίνεται ως μια σημαντική μέρα γύρω από το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε την περασμένη Τρίτη σε χωράφι στην περιοχή Αθηένου-  Λουρουτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο (29/3) αναμένεται να ολοκληρωθεί η νεκροτομή στη σορό της άτυχης γυναίκας – σε κατάσταση μουμιοποίησης- ενώ θα συνεχιστούν και οι εξετάσεις από ανθρωπολόγο ώστε να δοθούν σημαντικές απαντήσεις στην υπόθεση.

Ουσιαστικά αναμένεται να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο της αφαίρεσαν τη ζωή όπως επίσης ο ακριβής χρόνος διάπραξης της δολοφονίας της.

Οι πρώτες ενδείξεις που αναμένεται να επιβεβαιωθούν από φιλικό πρόσωπό του θύματος, που θα κληθεί να αναγνωρίσει κάποια στοιχεία,  «δείχνουν» πως η άτυχη γυναίκα είναι Ουκρανικής καταγωγής που εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο.

Φαίνεται πως η εξαφάνισή της δεν είχε δηλωθεί ποτέ στην Αστυνομία ενώ το θύμα όπως εκτιμάται διατηρούσε δεσμό με τον 32χρονο, βασικό ύποπτο στην υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πλαστικές σακούλες: Πού πήγαν τελικά τα λεφτά από τα 6 σεντς των πωλήσεων  - Γιατί καταργήθηκαν και ποιο το παράδοξο  

Συγκλονιστικές εικόνες - Οδού: Τα σημεία όπου έσωσαν εθελοντές από την φονική πυρκαγιά το 2021 - Αποκάλυψη στο «Τ»

Θετικά νέα για την ανεργία στην Κύπρο: Η μείωση του ποσοστού και οι τομείς - Πίνακες



Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Ζημιές σε κλειστά γήπεδα: Βλέπουν οπαδικά κίνητρα οι ανακριτές - Στο μικροσκόπιο κλειστά κυκλώματα

Εντατικές έρευνες διεξάγει η Αστυνομία για εντοπισμό των κουκουλοφόρων που βανδάλισαν το βράδυ της Πέμπτης τα κλειστά γήπεδα του Απόλλωνα και της ΑΕΛ, στην οδό Γιώργου Θυρώτου, στη Λεμεσό, καθώς και σταθμευμένα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top