ΚΥΠΡΟΣ: Τσάκωσαν 41χρονο λογιστή - Ξάφρισε 315 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία στη Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ: Τσάκωσαν 41χρονο λογιστή - Ξάφρισε 315 χιλιάδες ευρώ από εταιρεία στη Λεμεσό

Στη σύλληψη 41χρονου, ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση κλοπής περίπου 315 χιλιάδων ευρώ από εταιρεία, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό. 

Η υπόθεση κλοπής των χρημάτων είχε καταγγελθεί στις 26 Ιουνίου 2020 από εταιρεία που ασχολείται με ναυτιλιακά και εναντίον του 41χρονου, που εργαζόταν ως λογιστής στην εταιρεία, εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.
 
Ο 41χρονος, που φέρεται να βρισκόταν το τελευταίο διάστημα στο εξωτερικό, εμφανίστηκε μόνος του σήμερα στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού και συνελήφθη για διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.
 
Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

LIVE: Βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν drones που κατευθύνονταν σε Ιορδανία και Μπαχρέιν - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με πιο σκληρά αντίποινα

Φλέγεται η Μέση Ανατολή, την ώρα που το Ισραήλ εξαπολύει κύμα επιθέσεων απέναντι στην Τεχεράνη και τη Βηρυτό. Το Ιράν απαντά με μπαράζ πυραύλων και drones, βάζοντας στο στόχαστρο το Τελ Αβίβ, αλλά και χώρες του Κόλπου. To μεσημέρι βρέθηκαν στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου», στην Πάφο οι ηγέτες της Ελλάδας και Γαλλίας, Κυριάκος Μητσοτάκης και Εμανουέλ Μακρόν, όπου τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE