ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταχωρείται στο Δικαστήριο η πρώτη υπόθεση πολίτη για συμμετοχή στο καρναβαλίστικο πάρτι

Για παραβάσεις του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου, καταχωρείται αύριο, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, η πρώτη υπόθεση πολίτη που αναγνωρίστηκε ότι συμμετείχε στην καρναβαλίστικη μαζική συνάθροιση της Κυριακής, στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Λεμεσού, Λευτέρη Κυριάκου, πρόκειται για 29χρονη, η οποία αναγνωρίστηκε μέσα από οπτικό υλικό και η οποία ανακρινόμενη παραδέχθηκε συμμετοχή και απολογείται.
 
Η υπόθεση αναμένεται να καταχωρηθεί αύριο ενώπιον του δικαστηρίου και αφορά αδικήματα όπως η μη χρήση προστατευτικής μάσκας, η συμμετοχή σε παράνομη συνάθροιση και η διακίνηση μετά τις 21:00 και χωρίς αποστολή μηνύματος sms.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Ολγκίν: «Τεράστια ζημία» μια νέα αποτυχία - Οι δυο ηγέτες πρέπει να συμφωνήσουν μια σαφή διαδικασία

Σε κίνδυνο να υποστεί «τεράστια ζημιά» η προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό, σε περίπτωση νέας αποτυχίας της πρωτοβουλίας του ΓΓ του ΟΗΕ, αναφέρετα η Προσωπική Απεσταλμένη του, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, σε συνέντευξή της στη «Sunday Mail», ενώ, μιλώντας σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πολίτης», αναφέρεται στην ανάγκη συμφωνίας των δύο ηγετών σε μια σαφή διαδικασία, όπως το χρονοδιάγραμμα, η ημερήσια διάταξη και οι μηχανισμοί υπέρβασης αδιεξόδων, για τη διαμόρφωση πλαισίου επανέναρξης των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE