LIFESTYLE

Αποκάλυψη σοκ της Άντζελας Δημητρίου: 'Με κοίταζε και αυνανιζόταν μπροστά μου'

Αποκάλυψη σοκ της Άντζελας Δημητρίου: 'Με κοίταζε και αυνανιζόταν μπροστά μου'

Ένα περιστατικό με θαυμαστή της αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα On Time ενώ σχολίασε και τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό από γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και λεκτική βία.

Σου έχει συμβεί κάποιο περίεργο περιστατικό τη νύχτα; Ναι ήταν ένας ανώμαλος πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που γύριζα από τη δουλειά μου. Τότε εργαζόμουν στη Νεράϊδα, είχε έρθει στην πολυκατοικία μου, είχε κρυφτεί πίσω από τα δέντρα και όταν εγώ έφτασα και πάρκαρα, πάω να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου και τον βλέπω στο τζάμι του συνοδηγού και με κοίταζαν δύο μάτια γουρλωμένα και αυνανιζόταν.

Διαβάστε στο lifenewscy όλο το κείμενο (εδώ)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top