ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Στη Γερμανία ο μικρός Παναγιώτης μετά από παρέμβαση της κας. Γιαννάκη – «Οι υπόλοιπες πόρτες ήταν κλειστές», λένε οι γονείς του

Στη Γερμανία ο μικρός Παναγιώτης μετά  από παρέμβαση της κας. Γιαννάκη – «Οι υπόλοιπες πόρτες ήταν κλειστές», λένε οι γονείς του

Τις ευχαριστίες τους στα ΜΜΕ και την Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας  έστειλαν με επιστολή τους οι γονείς του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος χρειάστηκε νοσηλεία Μακάρειο Νοσοκομείο όταν γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 2020.

Στην επιστολή τους οι γονείς του μικρού τονίζουν πως για ένα μήνα, όσο νοσηλευόταν δεν τους ενημέρωσε κανένας για την κατάσταση της υγείας του.

Παράλληλα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την Γενική Διευθύντριά του Υπουργείο Υγείας κα. Χριστίνα Γιαννάκη, αναφέροντας πως είναι ο μόνος άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε και φρόντισε να μεταφερθεί ο Παναγιώτης στην Γερμανία, καθώς πάσχει από μια σπάνια νόσο.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή το μωρό ετοιμάζεται να ταξιδέψει στην Γερμανία, σε ένα από τα καλύτερα Νοσοκομεία της Ευρώπης, ενώ για ακόμα μια φορά αναφέρουν πως οι υπόλοιπες πόρτες που χτύπησαν ήταν κλειστές.

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή:

Για ευνόητους λόγους έχουμε παραλείψει να αναφέρουμε τα ονόματα των γονέων του μικρού Παναγιώτη.      

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top