LIKE ONLINE

Η σκοτεινή πλευρά του καφέ: Οι πέντε θανατηφόρες κούπες -Βίντεο

Η σκοτεινή πλευρά του καφέ: Οι πέντε θανατηφόρες κούπες -Βίντεο

Οι τραγικές ιστορίες χρησιμεύουν ως υπενθύμιση για το τι μπορεί να κρύβεται σε ένα από τα πιο αγαπημένα ροφήματα στον κόσμο.

Ο καφές, ένα αγαπημένο ρόφημα που εκτιμάται για την ικανότητά του να ξυπνά τις αισθήσεις και να αναζωογονεί την ψυχή, έχει μια σκοτεινή πλευρά που λίγοι τολμούν να αναγνωρίσουν.

Ενώ οι περισσότεροι επιδίδονται στην τελετουργική απόλαυση του να πίνουν το πρωινό τους ρόφημα, αγνοώντας τους κινδύνους που κρύβονται μέσα του, μια χούφτα άτυχες ψυχές έχουν βρει τον πρόωρο χαμό τους στα χέρια αυτού του φαινομενικά αθώου ροφήματος. Ακολουθούν πέντε τραγικές ιστορίες για τον καφέ που κατέληξαν σε απροσδόκητη τραγωδία:

5. Καφές Qajari

Στα χρονικά της ιστορίας, ανάμεσα στις χλιδάτες αυλές της Περσίας, ένα θανατηφόρο παρασκεύασμα γνωστό ως «καφές Qajari» βασίλευε ως ισχυρό όργανο για να διαπραχθεί μια δολοφονία. Οι εχθροί των βασιλιάδων έμαθαν να τρέμουν το πρωινό φλιτζάνι καφέ, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η τελευταία γουλιά τους μπορεί να σηματοδοτούσε τον θάνατό τους.

4. Ο «φονικός καφές» από την Ινδονησία

Σε μια ανατριχιαστική υπόθεση που τράβηξε την εθνική προσοχή και ενέπνευσε ένα ντοκιμαντέρ του Netflix, μια θανατηφόρα δόση κυανίου βρέθηκε σε ένα φαινομενικά αθώο φλιτζάνι παγωμένου καφέ στην Ινδονησία. Η τραγική μοίρα του Wayan Mirna Salihin χρησιμεύει ως μια στοιχειωτική υπενθύμιση του δυσοίωνου δυναμικού που κρύβεται μέσα στα αγαπημένα μας ροφήματα.

3. Η θανατηφόρα κούπα

Σε μια μακάβρια τροπή της μοίρας, μια πρωινή τελετουργία ρουτίνας μετατράπηκε σε θανάσιμη στα χέρια της γυναίκας Lois Ann Goodman από το Λος Άντζελες. Ο σύζυγός της, βρήκε το θάνατό του από ένα αμβλύ τραύμα που προκάλεσε το δοχείο καφέ της Lois, καταρρίπτοντας την ψευδαίσθηση της καλοήθους φύσης του καφέ.

2. Η σπάνια πρακτική

Η πρακτική των κλύσματων καφέ έχει στοιχίσει τη ζωή ανυποψίαστων ατόμων που αναζητούσαν εναλλακτικές θεραπείες. Η απερίσκεπτη εισαγωγή καφέ στον πρωκτό έχει οδηγήσει σε θανατηφόρες συνέπειες, υπογραμμίζοντας τους κινδύνους των ανορθόδοξων ιατρικών θεραπειών.

1. Η θανατηφόρα λεμονάδα της Panera

Αν και δεν είναι καθαρά καφές, το ατυχές εγχείρημα της Panera στην λεμονάδα αποδείχθηκε ένα θανατηφόρο λάθος. Με τα επίπεδα καφεΐνης να υπερβαίνουν τα ασφαλή όρια, οι ανυποψίαστοι πελάτες έπεσαν θύματα της παραπλανητικής γοητείας ενός φαινομενικά αθώου ροφήματος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για διαφάνεια στην επισήμανση τροφίμων και ποτών.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top