ΔΙΕΘΝΗ

Απόψε εχει Ναδάλ το πρόγραμμα

Απόψε εχει Ναδάλ το πρόγραμμα

Ράφα Ναδάλ και Σερένα Γουίλιαμς μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο αποψινό πρόγραμμα του Miami Open.

Ο αριστερόχειρας Ισπανός, φιναλίστ την περσινή σεζόν, ξεκινάει στις 23.00 την προσπάθεια για κατάκτηση του πρώτου τίτλου του στην αμερικανική πόλη, έχοντας ως αντίπαλο τον συμπατριώτη του Νικολάς Αλμάγρο (Νο.74). Το head to head είναι συντριπτικά υπέρ του Ράφα (10-1), ωστόσο ο Νίκο είχε κερδίσει την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, πέρυσι στο χώμα της Βαρκελώνης!

Λίγες ώρες νωρίτερα, στις 19.00, θα μπει στο κεντρικό κορτ ο Άντι Μάρεϊ για να αντιμετωπίσει τον αριστερόχειρα Ντόναλντ Γιανγκ (Νο.44), ενώ στις 21.00 θα παίξει ο Σταν Βαβρίνκα με τον Κάρλος Μπέρλοκ (Νο.68).

Όπως και στο Indian Wells, η κάτοχος του τίτλου Σερένα Γουίλιαμς κάνει πρεμιέρα κόντρα στη Ρουμάνα Μόνικα Νικολέσκου (02.00), με την ελπίδα να μην έχει πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο την έκανε να αποσύρει τη συμμετοχή της από τα ημιτελικά της Καλιφόρνια.

Πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζει το ματς της Σιμόνα Χάλεπ με την αναγεννημένη Νικόλ Βαϊντίσοβα, πρώην Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης, που θα ανοίξει την αυλαία στο κεντρικό κορτ (17.00), αλλά και το αμερικανικό ντέρμπι ανάμεσα στη Σλόουν Στίβενς και τη Μάντισον Κις (21.00). Η φιναλίστ του BNP Paribas Open, εξάλλου, Γέλενα Γιάνκοβιτς μονομαχεί στις 19.00 με τη Βικτόρια Αζαρένκα

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Σεξ στην παραλία: Η «καλοκαιρινή» φαντασίωση - Πόσο επικίνδυνο είναι τελικά;

4+1 παραμυθένιοι έρωτες που γεννήθηκαν στα γυρίσματα τηλεοπτικών σειρών

Αυτισμός: Απλό τεστ υπόσχεται διάγνωση σε μωρά κάτω των επτά μηνών

Είναι υποχρεωτικό να καταβάλλει ένας εργοδότης 13ο και 14ο μισθό;

Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Η στιγμή της κατάρρευσης του τριώροφου κτιρίου στην Κωνσταντινούπολη - Ένας νεκρός και επτά τραυματίες - Δείτε βίντεο

Κλεοπάτρα Αδάμου: Η 24χρονη αδερφή της Ήβης είναι μία κούκλα και έχει ταλέντο στη μουσική



Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

Λετυμπιώτης για Κυπριακό: «Διαβεβαιώνουμε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια»

«Διαβεβαιώνουμε τον κυπριακό λαό ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη έγνοια από την επίλυση του Κυπριακού, του ύψιστου εθνικού ζητήματος και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να μπορέσουν να υπάρξουν εξελίξεις», είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top