ΔΙΕΘΝΗ

Νίκησε 2-1 η Λίβερπουλ έχασε η Σίτι χάρηκε η Τσελσι

Νίκησε 2-1 η Λίβερπουλ έχασε η Σίτι χάρηκε η Τσελσι

Η νίκη με 2-1 της Λιβερπουλ επί της Μάντσεστερ Σίτι στο «Άνφιλντ» στο μεγάλο ντέρμπι της 27ης αγωνιστικής της είναι για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού ασφαλώς μια ένεση ψυχολογίας στην προσπάθεια που έκανε για να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Europa League

Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν δυνατά και προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με το καταπληκτικό γκολ του Χέντερσον με βολίδα αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Χαρτ που στάθηκε αδύνατο να αντιδράσει.

Τρία λεπτά αργότερα οι περυσινοί πρωταθλητές έφθασαν μία ανάσα από την ισοφάριση  αλλά στάθηκαν άτυχοι καθώς το σουτ του Αγκουέρο μετά την πάσα του Σίλβα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι .

Όμως στο 25’ έγινε το 1-1 από τον Τζέκο με σουτ μετά  από ωραία κάθετη του Αγκουέρο. Δέκα λεπτά πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μάρκοβιτς ήταν ελάχιστα άστοχος με σουτ από καλή θέση.

Νωρίς στο β’ μέρος ο Λαλάνα είδε τον διαιτητή να ακυρώνει όπως και στο πρώτο γκολ που πέτυχε για λογαριασμό των γηπεδούχων που είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο  κομμάτι του αγώνα.

 Το 2-1 έγινε τελικά στο 75’ με ένα υπέροχο γκολ από τον Κουτίνιο που επίσης με βολίδα από πολύ μακριά νίκησε τον γκολκίπερ των «πολιτών».

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι απείλησε στο 90’ αλλά ο Σίλβα από καλή θέση απέτυχε να βρει στόχο με σουτ για να πάρει τη σπουδαία νίκη η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς η οποία εξακολουθεί να είναι γερά μέσα στο παιχνίδι για μία θέση στην 4αδα ενώ αντίθετα η Σίτι έχασε ευκαιρία να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την πρωτοπόρο Τσέλσι.

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Επιμένει ο Βαβούσκος για εσφαλμένη διαδικασία – Ποια επιλογή τους απομένει

Τροχαίο στο Παραλίμνι: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το όχημα που οδηγούσε ο 53χρονος τραυματίας

Έφη Ξάνθου: Το παρασκήνιο της παραίτησης και... η διαρροή - Το κόμμα που συμπαθεί και «το μόνο σίγουρο»

ΣΥΟΠ: Τι αλλάζει στη διάρκεια υπηρεσίας και τις μισθολογικές κλίμακες - Τα νέα επιδόματα στην ΕΦ

Σε λειτουργία ακόμα δύο σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφίες

Eurovision 2024: «Μας την είπαν» οι Σουηδοί – Η αναφορά στην Κύπρο σε τραγούδι – Βίντεο



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top