ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Θερμομόνωση Kelyfos απο την εταιρεία ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ Δ.Ε. ΛΤΔ

Θερμομόνωση Kelyfos απο την εταιρεία ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ Δ.Ε. ΛΤΔ

Στα πλαίσια των προσπαθειών που καταβάλλονται τόσο από το κράτος, όσο και από εταιρείες και ιδιώτες για εξοικονόμηση ενέργειας στα κτίρια, η εταιρεία ΦΑΝΟΣ Ν. ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ Δ.Ε. ΛΤΔ, διοργάνωσε με επιτυχία παρουσίαση του πρωτοποριακού συστήματος θερμομόνωσης τοίχων KELYFOS, στο Οίκημα του Συνδέσμου Εργοληπτών Πάφου.

Εργολάβοι, πολιτικοί μηχανικοί και αρχιτέκτονες της Πάφου, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τους συνεργάτες της εταιρείας ΕΠΙΦΑΝΙΟΥ και κατασκευαστές των συστημάτων Kelyfos και Kelyfos Rooftile (Polytile)της εταιρείας POLYKEM,  για τα οφέλη,  τα πλεονεκτήματα και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Kelyfos.
Η παρουσίαση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού η προσέλευση ήταν αθρόα και η αίθουσα ήταν κατάμεστη από τους επαγγελματίες που έδειξαν ενδιαφέρον για αυτό το προϊόν.


Το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Kelyfos είναι ένα μοναδικό σύστημα θερμομόνωσης εξωτερικής τοιχοποιίας και είναι προϊόν κορυφαίων εταιρειών στο χώρο της δόμησης. Με την εφαρμογή του ολοκληρωμένου συστήματος Kelyfos επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας για θέρμανση και ψύξη έως και 58%.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ανεβαίνει ξανά η θερμοκρασία... παρέα με τη σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Κρανίο που ανήκει σε πλάσμα βάρους 40 τόνων ξεβράστηκε σε παραλία στις ΗΠΑ



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top