ΚΥΠΡΟΣ

Ο Λόπες πώρωσε τους Απολλωνίστες! Τι είπε για τους οπαδούς (VIDEO)

Ο Λόπες πώρωσε τους Απολλωνίστες! Τι είπε για τους οπαδούς (VIDEO)

Μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στον αγώνα με την Ανόρθωση, ο Νούνο Λόπες αναδείχθηκε ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα του Apollon Web.

Ένα είναι το σίγουρο. Ο Λόπες γουστάρει Απόλλωνα και θέλει να ακούει συνέχεια το όνομα του από την κερκίδα. Διαβάστε τι είπε ο παιχταράς:

«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφησαν. Θέλω να παίζω περισσότερο και να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα.

Το μυστικό είναι η σκληρή καθημερινή δουλειά, να ακούω τον προπονητή μου και να τα δίνω όλα. Είναι και η οικογένειά μου εδώ που είναι το καλύτερο για μένα. Δουλεύω σκληρά για να βοηθώ την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος γιατί τα δίνω όλα στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά που ακούω το όνομα μου από την κερκίδα. Θέλω να το ακούω συχνά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση σε όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες της εξάδας. Αυτή τη βδομάδα θα παίξουμε με τον Ερμή. Ξέρω κάποιους ποδοσφαιριστές του όπως ο Μανού, ξέρουμε ότι είναι σκληρή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και το δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θέλουμε να έρθουν οι οπαδοί μας, να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η οικογένεια του Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλη και θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο με τους οπαδούς μας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top