ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπ. Μεταφορών: «Όσοι αγόρασαν εισιτήρια με πιστωτικές να απευθυνθούν στις τράπεζες τους»

Υπ. Μεταφορών: «Όσοι αγόρασαν εισιτήρια με πιστωτικές να απευθυνθούν στις τράπεζες τους»

Στις τράπεζές από όπου εξυπηρετούνται, κάλεσε η υπουργός Μεταφορών, να αποταθούν όσοι αγόρασαν εισιτήρια μέσω πιστωτικών καρτών από την Cobalt και οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν.

Σε δηλώσεις της το μεσημέρι της Πέμπτης (18/10) η κα. Βασιλική Αναστασιάδου, ανέφερε επίσης πως τα μέτρα που λαμβάνονται από πλευράς Κυβέρνησης, δεν απαλλάσσουν την εταιρεία από τις υποχρεώσεις της έναντι των πελατών.

Αναφέρθηκε επίσης και στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η εταιρεία, τα οποία ήταν εις γνώση της Κυβέρνησης, που μάλιστα, είχε δώσει διορία στην Cobalt μέχρι τις 22 Οκτωβρίου να παρουσιάσει τα καταστατικά της. Είπε ακόμα πως αν δεν ανακοίνωνε η εταιρεία την αναστολή της λειτουργίας της, θα το έκανε η Κυβέρνηση, λόγω της κατάστασης.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσε η υπουργός:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top