ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για τον πρώτο λόγο – Τι σκαρώνει ο Αυγουστή για το αρχικό σχήμα (Tρία ΣΕΝΑΡΙΑ)

Για τον πρώτο λόγο – Τι σκαρώνει ο Αυγουστή για το αρχικό σχήμα (Tρία ΣΕΝΑΡΙΑ)

Το πρώτο ραντεβού από τα δύο κόντρα στη Ζελέζνιτσαρ Σεράγεβο είναι προγραμματισμένο για τον Απόλλωνα σήμερα η ώρα 21:30 (ώρα Κύπρου) για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Λεμεσιανή ομάδα ζητάει το θετικό αποτέλεσμα στο «Stadion Grbavica», για να έχει τον πρώτο λόγο σε μία βδομάδα στο ΓΣΠ για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εκεί όπου θα έχει να αντιμετωπίσει μία ομάδα εκ των Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητου.

Ο Απόλλωνας πήρε… γεύση χθες από το γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο σημερινός αγώνας.  Ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, το καλοσκέφτεται σε ότι αφορά το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο του «Stadion Grbavica», για να αντιμετωπίσει τη Ζελέζνιτσαρ του πρώην προπονητή και ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Σλόμποταν Κρισμάρεβιτς.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή είτε θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα, αυτή που είχε στο νικηφόρο παιχνίδι του ΓΣΠ απέναντι στη Στούμπρας, όπου έδωσε την πρόκριση στη Λεμεσιανή ομάδα, είτε το σκέφτεται εάν θα δώσει φανέλα βασικού σε ένα από τα νέα αποκτήματα των κυανολεύκων, Περέιρα ή Σούμα.

Περισσότερες πιθανότητες για να πάρει φανέλα βασικού, αν θα το αποφασίσει να χρησιμοποιήσει ο Αυγουστή έναν από τους νεοαποκτηθέντες, είναι ο Περέιρα, ο οποίος είναι σε ικανοποιητικό βαθμό φυσικής κατάστασης και αγωνιστικής ετοιμότητας.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να επιλέξει ο Αυγουστή τον Σούμα για το αριστερό αμυντικό άκρο, εάν ο Βασιλείου δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι με ένα πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε και τις προηγούμενες μέρες, αλλά έτριξε τα δόντια και αγωνίστηκε με τη Στούμπρας.

Δεν αποκλείεται, ο Σωφρόνης Αυγουστή να επιλέξει και κίνηση – έκπληξη για πολλούς, να δώσει φανέλα βασικού στον Μάρκοβιτς, με τον Παπουλή να μετακινείται στο «φτερό».

Εν τω μεταξύ, αν και ο Ζελάγια έχει ακόμη κάποιους πόνους στο πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε προ ημερών, εντούτοις, θα είναι στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα του Απόλλωνα για το σημερινό παιχνίδι είναι Βάλε κάτω από τα δοκάρια, Γιούστε και Ρομπέρζ στο κέντρο της άμυνας, ΒασιλείουΣούμα) στο αριστερό αμυντικό άκρο και Ζοάο Πέδρο στο δεξί, Σακέττι και Κυριάκου ως ανασταλτικά χαφ, με τον Μάρκοβιτς πιο μπροστά τους, Παπουλή και Σαρδινέρο στα «φτερά» με Μάγκλιτσα στην κορυφή της επίθεσης.

Στην περίπτωση που διατηρήσει ο Αυγουστή τον Παπουλή πίσω από τον Μάγκλιτσα, τότε στα «φτερά» θα είναι οι Σκέμπρι και Σαρδινέρο.

Εάν ο Αυγουστή επιλέξει να δώσει φανέλα βασικού στον Περέιρα, τότε ο Παπουλής θα πάει στο ένα «φτερό» με έναν εκ των Σκέμπρι ή Σαρδινέρο να είναι στον πάγκο.

Στο πλευρό του ο Απόλλωνας το βράδυ θα έχει περίπου 50 φιλάθλους.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top